SEO tekst De Meern, Leidsche Rijn en Utrecht

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Een goede SEO tekst is ondertussen niet meer weg te denken van een goede website. Alleen een website hebben is niet genoeg. Je wilt toch ook gevonden worden?

Misschien lijkt het ingewikkeld. Er zijn ook wel wat tips en trucs nodig wil jouw website gevonden worden door jouw doelgroep. Je wilt met name gevonden worden door jouw doelgroep, dus daar moet je je op richten door middel van een SEO tekst.

Doelgroep

Door middel van een onderzoek naar zoekwoorden die voor jouw bedrijf interessant zijn, kom je al een stap dichterbij. Welke woorden typt jouw potentiele klant in Google in als hij op zoek gaat naar jouw diensten? Aan elk zoekwoord kan je een SEO tekst wijden zodat je daar op gevonden gaat worden.

Je wilt met jouw website tussen jouw concurrenten uit springen

De voordelen

SEO teksten leveren een aantal voordelen op:

  • Jouw zoekwoorden zijn de onderwerpen van de SEO teksten dus daar ga je op gevonden worden.
  • Jij gaat dus beter gevonden worden door jouw potentiele klanten door in teksten te focussen op een bepaalde dienst.
  • Google zal jou een hogere ranking geven tegen over jouw concurrenten als jij een goede SEO tekst hebt
  • Mensen die niet tot jouw doelgroep behoren, zullen niet onnodig naar jouw website geleid worden.

De kunst van een SEO tekst

Er zijn meerdere eisen waar een SEO tekst aan moet voldoen. Het is dus niet zomaar een tekstje met bedrijfs- of productinformatie, er moet juist echt relevant woordgebruik toegepast worden. Op deze manier neemt Google jouw website serieus en tel jij mee. Dat doet een SEO tekst dus voor je.

Onderwerpen van SEO teksten

Waar kan een SEO tekst zoal over gaan dan? Het gaat om een inhoudelijk juist geschreven tekst die gericht is op de zoekwoorden die jij belangrijk vindt. Je kan denken aan het beschrijven van een dienst, van een bedrijfstak, een succesverhaal of wat dan ook, zodat je de interesse van jouw klanten trekt.

Zijn deze SEO teksten duur?

Een SEO tekst hoeft niet duur te zijn. Met de juiste informatie kan ik in 1 tot 2 uur een SEO tekst voor jou schrijven. Er volgt altijd een feedbackronde en dan is het klaar. Ik kan de tekst natuurlijk ook op de juiste manier in WordPress voor je zetten indien gewenst. Reken op 50,- per uur aan kosten en bedenk ondertussen dat elke klant die door de SEO tekst naar jouw website wordt getrokken jou weer iets kan opleveren. Je ranking in Google stijgt en je krijgt hierdoor meer bereik.

Allround Action in De Meern

Ik werk vanuit De Meern, en mijn meeste klanten komen uit De Meern, Leidsche Rijn of Utrecht. Ook daar buiten heb ik enkele klanten en de afstand is geen probleem. Wel is het makkelijk om snel te schakelen als we in dezelfde regio wonen. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.