Over mij

Over mij

Het begon als een hobby…

Al jaren maak ik regelmatig flyers, posters, (online) nieuwsbrieven en social media, voor vrienden of non-profit organisaties.

De afgelopen jaren heb ik opleidingen en werkervaring opgedaan in Marketing en Online Media. Sindsdien maak ik ook websites en gebruik ik professionele tools voor mijn diensten.

Heb jij ook geen tijd om een uitnodiging, website, flyer, presentatie of nieuwsbrief te maken? Of weet je niet hoe dit moet? Toevallig vind ik dit juist hartstikke leuk, ik help je graag!

Een uitnodiging voor een Workshop, event, BBQ, Huwelijksfeest of een Uitje, ik heb hem zo voor je gemaakt!

Voor een aantal klanten maak ik een online Nieuwsbrief. Hierdoor worden mensen op een professionele manier geïnformeerd, compleet met afbeeldingen, linkjes, QR code en knoppen. Het leuke is dat je op de achtergrond alle statistieken kan bekijken en daarop kan inspelen.

laptop over mij
over mij

Social media ingewikkeld? Het is momenteel dé manier om jouw bedrijf of dienst te promoten. Ik maak content voor jouw instagram of facebook bedrijfspagina, zoals een banner, posts, ik houd jouw berichten bij of promoot jouw event.

Mijn doel

Mijn doel is om mensen blij te maken met een van mijn diensten. We werken samen toe naar het doel en stemmen het eindresultaat af.

Ik zorg dat je met een trots gevoel met je product naar huis of online gaat! Het zal jou ontzettend veel moeite en tijd schelen als je dit werk uitbesteedt. En ik weet zeker dat jij de blits zal maken met het eindproduct dat ik voor je oplever.

Kijk gerust bij de mogelijkheden. Zit jouw behoefte er niet tussen? Er is van alles mogelijk, alles wordt op maat en naar jouw wensen gemaakt, en dit alles tegen leuke prijzen.

Dus twijfel niet en neem contact met me op!