Goedkope website maar wel professioneel

Stel: je hebt net je eigen bedrijfje opgestart. Je bent razend enthousiast. Maar wat komt er veel bij kijken. En wat een investeringen zijn er nodig. Je zou graag op het internet gevonden willen worden. Maar budget voor een website heb je momenteel niet. Wel voor een goedkope website daarentegen. Maar is dat een optie?

Je hebt je eigen bedrijf gestart en natuurlijk wil je dat jouw diensten en producten goed te vinden zijn. Een website zou een perfecte plek zijn om dit op te etaleren. Iedereen zoekt tenslotte online naar wat hij nodig heeft.

Maar je weet niet hoe je een website moet bouwen. En je ziet op tegen de kosten om het te laten bouwen. Een goedkope website wil je wel, maar dat klinkt zo … goedkoop. Gelukkig zijn er ook professionele mogelijkheden met weinig budget! Een goedkope website maar wel professioneel, in De Meern en Leidsche Rijn.

Twijfel niet langer en vraag eens naar mogelijkheden bij Allround Action.

Allround Action

Allround Action is een bedrijfje in De Meern. Daar wordt pakkende online marketing verzorgt voor mooie prijzen. Een website hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Omdat de eigenaar van Allround Action hiernaast ook projectmanager is, is zij niet volledig afhankelijk van de inkomsten van haar bedrijf. Dus omdat het voor de eigenaar een bijbaan is, een hobby waarin er professionele stappen zijn gezet, zijn de prijzen leuk te houden.

Goedkope website, maar professionele website

Allround Action heeft lang niet zo’n hoog tarief als een Marketingbureau. Zij maakt dus ook voor jou met veel plezier een goedkope website. Wordt het dan een slecht gebouwde website? ‘Neen, zeker niet’ is het antwoord. Zij bouwt haar websites in de professionele tool WordPress. Ze verdiept zich in jouw wensen. Ondertussen heeft ze expertise opgebouwd en ze heeft de nodige kennis van SEO. SEO staat voor Search Engine Optimalisation en dit is belangrijk voor een website voor als je in de zoekmachines zoals Google goed gevonden wilt worden. Allround Action weet waar rekening mee te houden met de bouw van een website.

Uitstraling website

Ook een goedkope website moet uitstralen wat de visie van het bedrijf is. Is er al een huisstijl? Een logo, leuze in lettertype en kleuren is de eerste stap voor de uitstraling van jouw website? Met het logo, afbeeldingen en kleuren wordt de website tot een mooi geheel gemaakt.

Kwaliteit

Je wilt natuurlijk dat klanten op jouw website terecht komen. Daar zijn SEO trucjes voor, maar daarover later meer. Maar als de klanten dan op jouw professionele maar wel goedkope website zijn beland, dan wil je natuurlijk wel dat de klant gelijk kan vinden wat hij zoekt. Je wilt dat er gelijk mogelijkheden geboden worden om tot conversie (bijv. aankoop) over te gaan. Het moet niet ingewikkeld zijn om de contactgegevens te vinden of iets te kopen. Of om informatie te krijgen over een product. Want als een klant iets niet goed kan vinden, dan gaat hij weer weg van jouw site.

Jouw website moet kwalitatief goed gebouwd zijn en makkelijk te vinden zijn

Het is daarom super belangrijk dat ook jouw website goed gebouwd wordt, klantvriendelijk, mooi en overzichtelijk, maar zonder poespas. Of het nou een dure of een goedkope website is, de kwaliteit moet in orde zijn. En bij Allround Action ben je daarvoor aan het juiste adres.

Andere diensten

Heb jij al een website maar wil jij een leuke aanbieding promoten? Dit kan op verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld door een flyer of een nieuwsbrief. Ook een social media campagne behoort tot de mogelijkheden. Wil je met jouw website beter gevonden worden door jouw doelgroep, dan kan ik je helpen om SEO trucjes toe te passen.

Kijk bij Diensten of bij Portfolio om te zien wat de ervaringen al zijn.

Flyer

Ik maak voor jou een flyer waarin jouw aanbieding goed uit de verf komt. Je kan kiezen voor een online flyer, die je bijvoorbeeld via social media kan verspreiden. Te denken valt aan facebook, linkedIn, twitter of instagram. Je kan ook voor een offline flyer gaan, dus een geprinte versie die kan je verspreiden in jouw buurt of via winkels e.d.

Nieuwsbrief

Wil jij jouw klanten informeren over een event, een mededeling, acties of nieuwtjes, dan is e-mailmarketing een handig middel. Een online nieuwsbrief voor jouw doelgroep op professionele manier, ontworpen en geschreven in de tool MailChimp.

Social Media

Social media is een makkelijke manier om jouw diensten of producten te promoten. Allround Action maakt voor jou een Facebook Bedrijfspagina, maakt een advertentie voor jouw actie of plant jouw event.

SEO

Om goed gevonden te worden in de zoekmachines zoals Google, moet je aan bepaalde eisen voldoen met je website. De teksten op jouw website, de titels van jouw paragrafen, de benaming van jouw pagina’s en de bouw van jouw website, er zijn veel trucjes die je kan toepassen waardoor jouw website door jouw doelgroep sneller gevonden wordt.

Kijk gerust bij enkele voorbeelden om een idee te krijgen van de diensten en producten die Allround Action ook voor jou kan opleveren.

Wil je contact opnemen, klik hier.