Flyer De Meern, Leidsche Rijn

Een flyer zorgt voor een heldere promotie van een event of aanbieding. Een uitnodiging voor een feest, reclame voor jouw zaak, een korting of een event, je kan jouw flyer in De Meern en Leidsche Rijn laten maken.

Samenwerking gaat makkelijk als jij ook uit De Meern of Leidsche Rijn komt. Op afstand werken gaat prima, maar schakelen is net wat makkelijker als we in dezelfde regio wonen. Zo kunnen we jouw wensen afstemmen op de mogelijkheden voor jouw flyer De Meern, Leidsche Rijn.

Prettige prijs

Als je online zoekt naar prijzen voor een flyer, dan kan het flink wat kosten. Bij een marketingbureau is tweehonderd euro voor een flyer al goedkoop. Meestal zal het veel meer kosten. Allround Action maakt voor jou een flyer vanaf €100,-. Afhankelijk van jouw inbreng kan een flyer snel gemaakt zijn. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een vaste prijs of een uurtarief afspreken.

Een flyer hoeft niet duur te zijn!

Heb jij interesse in een Flyer in De Meern, Leidsche Rijn? Klik hier voor contact.

Inhoud flyer De Meern, Leidsche Rijn

Misschien heb je zelf al een beeld bij hoe jouw flyer er uit moet komen te zien. Een of meerdere afbeeldingen, bepaalde kleuren, een huisstijl of een logo. Dit kan ik verwerken in jouw flyer. Als je open staat voor ideeën, dan ontwerp ik jouw flyer in zijn geheel. Ik kan een passende foto of kleur zoeken die bij jouw doelgroep past.

Thema

Een zakelijke insteek? Of juist heel persoonlijk of speels? Veel info of juist rustig? Name it and you get it. Ik zal de informatie die jij wilt delen overbrengen op een manier die bij jouw klanten past.

Online of offline

Flyers kunnen online gebruikt worden. Het is dan mogelijk om ze te gebruiken voor social media, voor je website, voor verspreiding via WhatsApp, en ga zo maar door. Momenteel worden veel events via facebook gepromoot, ook hiervoor heb je een digitale flyer nodig die voldoet aan de eisen.

Flyers kunnen ook offline toegepast worden, dus een geprinte versie. Dan hebben klanten daadwerkelijk iets in handen. Leuk om te verspreiden, door de brievenbus te doen of op te hangen.

Dit zijn dus twee verschillende mogelijkheden. Maar ik bied een leuke totaalprijs als jij de flyer zowel online als offline wilt laten maken.

Posters De Meern, Leidsche Rijn

Voor Posters geldt hetzelfde: Allround Action maakt voor jou een mooie poster in De Meern of Leidsche Rijn die je offline kan gebruiken, bijvoorbeeld een A4 poster voor in een magazine, of een geprinte poster voor promotie buiten internet om.

 

Twijfel niet en neem contact op met als onderwerp ‘Flyer De Meern, Leidsche Rijn’.