Flyer laten maken kosten

Een uitnodiging voor een feest, reclame voor jouw zaak, een korting of een event, je kan jouw flyer laten maken in De Meern en Leidsche Rijn.

Een flyer zorgt voor een heldere promotie van een event of aanbieding. Is het duur om een flyer te laten maken, wat zijn de kosten? Die vraag wordt hieronder beantwoord.

Kosten

Als je online zoekt naar prijzen voor een flyer maken, dan kan het flink wat kosten. Bij een marketingbureau is tweehonderd euro voor een flyer al goedkoop. Meestal zal het veel meer kosten. Bij Allround Action kan je een flyer laten maken vanaf €100,-.

Inbreng en wensen

Afhankelijk van jouw inbreng kan een flyer snel gemaakt zijn. We kunnen een vaste prijs of een uurtarief afspreken. Te denken valt aan 50,- per uur of max. 150,-. Een flyer laten maken kan ook voor 100,- klaar zijn, afhankelijk van jouw wensen en of je zelf al over afbeeldingen of lettertypen en fonts beschikt. Deze kan ik gerust ook voor je vinden of ontwerpen, geen probleem.

Een flyer laten maken hoeft niet veel te kosten

Heb jij interesse in een Flyer in De Meern, Leidsche Rijn? Klik hier voor contact.

Eindresultaat

Misschien heb je zelf al een beeld bij hoe jouw flyer er uit moet komen te zien. Een of meerdere afbeeldingen, bepaalde kleuren, een huisstijl of een logo. Dit kan ik verwerken in jouw flyer. Als je open staat voor ideeën, dan ontwerp ik jouw flyer in zijn geheel. Ik kan een passende foto of kleur zoeken die bij jouw doelgroep past.

Thema

Een zakelijke insteek? Of juist heel persoonlijk of speels? Veel info of juist rustig? Name it and you get it. Ik zal de informatie die jij wilt delen overbrengen op een manier die bij jouw klanten past.

Op internet gebruiken of juist printen

Flyers kunnen online gebruikt worden. Het is dan mogelijk om ze te gebruiken voor social media, voor je website, voor verspreiding via WhatsApp, en ga zo maar door. Momenteel worden veel events via facebook gepromoot, ook hiervoor kan je een flyer laten maken die voldoet aan de eisen.

Flyers kunnen ook offline toegepast worden, dus een geprinte versie. Dan hebben klanten daadwerkelijk iets in handen. Leuk om te verspreiden, door de brievenbus te doen of op te hangen.

Dit zijn dus twee verschillende mogelijkheden. Maar ik bied een leuke totaalprijs als jij de flyer zowel online als offline wilt laten maken.

Posters De Meern, Leidsche Rijn

Voor Posters geldt hetzelfde: Allround Action maakt voor jou een mooie poster in De Meern of Leidsche Rijn die je offline kan gebruiken, bijvoorbeeld een A4 poster voor in een magazine, of een geprinte poster voor promotie buiten internet om.

Twijfel niet en neem contact op met als onderwerp ‘Flyer laten maken, kosten’.